تحصیلات

Education:

2009 – 2015,   PhD  in Computer Engineering, Ferdowsi University of Mashhad, Iran.

Thesis title: Coded Aperture Photography based on Image Quality Assessment Criteria

Supervisor : Prof. HamidReza PourReza

1996-1999,     M.Sc in Computer Engineering, Ferdowsi University of Mashhad, Iran.

Rank in the Department: 1st (year 1999)

Thesis title: Constrained 2-D Guillotine Cutting Stock with respect to the value of wastes

Supervisor : Prof. Mahmoud Naghibzadeh

1992-1996,   B.Sc. in Computer Engineering- Software. Sharif University of Technology, Tehran, Iran.

Thesis title: “Multimedia Email”

Supervisor : Prof. Rasool Jalili

Position

2000- 2006 , Islamic Azad University of Sabzevar ( IAUS ), Sabzevar, Iran. Faculty member of Computer Department.

2006- 2009 , Hakim Sabzevari University ( HSU ), Sabzevar, Iran.Faculty member of Computer Department.

درباره ی masoudi

Mina Masoudifar Assistant Professor, Department of Electrical and Computer Engineering Hakim Sabzevari University Webpage in Google Scholar