صفحه شخصی محمود امین‌طوسی

Oct 21,2017

• صفحه شخصی محمود امین‌طوسی

• رشته علوم تصمیم و مهندسی دانش

از سال ۱۳۹۳ دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری اقدام به راه‌اندازی و پذیرش دانشجو در رشته «علوم تصمیم و مهندسی دانش» در مقطع کارشناسی ارشد نموده است که از نظر نگارنده رشته بسیار جذابی است. پوستر معرفی رشته علوم تصمیم و مهندسی دانش

توضیح مختصر رشته:

دوره كارشناسي ارشد علوم كامپيوتر-گرايش علوم تصميم و مهندسي دانش يكي از رشته‌هايي است كه از ارتباط تنگاتنگ رشته هاي مهندسي و علوم رياضي به وجود مي آيد و هدف آن پرورش مهندسان و پ‍وهشگراني است در جهت تحقق خواسته هاي زير:

• تربيت متخصصين استخراج دانش و تصميم‌سازي در حضور عدم قطعيت،‌كه آگاه به روش‌هاي رياضي و نيز روش هاي هوشمند و نوين در مهندسي باشند
    • پرورش مهندساني با قابليت شناسايي نياز براي سامانه‌ها و روش هاي تصميم‌سازي مناسب در انواع سيستم هاي نرم افزاري و اطلاعاتي براي حل يك معضل يا زمينه خاص
    • افزايش بهره‌وري با هدف بهبود و ارتقاء فرآيندهاي تصميم‌سازي در سازمان‌ها، شبكه‌ها و جامعه
    • تربيت مهندسيني كه قادر باشند به عنوان آناليست و تحليلگر در كنار مديران مختلف فعاليت نمايند، و آنان را در گزينش راهكار و تصميم‌سازي ياري نمايند. اين مهم براساس استخراج اطلاعات از داده ها و تصميم سازي بهينه انجام خواهد گرفت.
    • پرورش مهندساني كه قادر باشند سامانه‌هاي نرم افزاري و اطلاعاتي مورد نياز را براي كسب دانش يا تصميم سازي براي حل يك معضل يا زمينه خاص،‌ طراحي و پياده سازي نمايند.

برای کسب اطلاعات بیشتر این پوستر آماده شده در جهت معرفی رشته و یا سایت گروه علوم کامپیوتر دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر را ملاحظه فرمایید.

80,726 total views, 35 views today

ارسال دیدگاه